Integrált Termelésirányítási Rendszer az ILANT Technology-tól

Egyszerű megoldás gyártó és forgalmazó cégek számára

A komplex termelési folyamatok hatékonyabb menedzsmentjéhez

It’s SIMPLE!

A termelésirányítási rendszer, ami egyszerűen többet ad 

Teljes mértékben cégre szabható

Könnyen kezelhető

10x-es költséghatékonyságú

Gyorsan bevezethető

Minden munkafázist ellenőrizni képes

Moduláris felépítésű

Integrálható más rendszerekkel

Igazodik az egyedi folyamatokhoz

A SIMPLE IPS minden olyan cég működését segítheti, amely valamilyen termék gyártásával és értékesítésével foglalkozik.  

Köszönhetően a szoftver teljes mértékben cégre szabhatóságának, bármilyen munkafázis és workflow irányítható általa. Nem jelentenek akadályt sem az egyedi folyamatok, sem a felhasználói létszám, sem pedig a termékspecifikus igények. 

Éppúgy alkalmas fémmegmunkáló cégek számára, mint konzervgyárak, dohánygyárak, vagy élelmiszeripari üzemek termelésének optimalizálására. 

SIMPLE IPS

új világ a gyártó üzemek számára

A SIMPLE IPS hatékonyabbá teheti bármely termelőegység működését, hiszen minden erőforrás maximális kihasználása érhető el vele, miközben az adminisztratív feladatok időigényét minimálisra csökkentheti.

Végre egyszerűbb lehet a folyamatok irányítása és átlátása, ezzel együtt pedig vége a kaotikus gyártásnak és az állandó információhiánynak, amivel a cégvezetők küzdenek a mindennapjaik során.

Eljött az ideje a tényekre alapozott vállalati döntéseknek!

Professzionális partner- és termékkezelés

A SIMPLE-ben minden kritikus adat egyszerűen tárolható, naprakészen tartható és áttekinthető. A partnerekkel és a termékekkel kapcsolatos alapinformációk gyors tájékozódást tesznek lehetővé, ez pedig a rohanó világunkban minden cég számára létfontosságú. 

Partner törzsadatok

Cikk törzsadatok

Gyors és hatékony ajánlatkészítés

Minden megrendelő konkrétumokra vágyik, nem ködösítésre, ráadásul gyorsan! A pontosabb árajánlat-készítés érdekében a SIMPLE képes előkalkulációt végezni a szükséges anyagmennyiségek, gépek, humán erőforrások és egyéb költségek ismeretében. Ezzel együtt pedig PDF visszaigazolások készítésére és rendszerből való egyszerű kinyomtatására is lehetőséget teremt. 

Állandó rendelésfigyelés és karbantartás

A rendelések státusza és a vevő legfontosabb adatai egy helyen, táblázatos formában érhetők el, minden szükséges értékkel, hivatkozási számmal és azonosítóval együtt.  Ugyanitt az is figyelemmel kísérhető, hogy egy adott teljesítés éppen milyen fázisban tart. Szűrés segítségével akár megrendelőnként is látható ugyanez.

Gyártástervezés A-tól Z-ig

01

Gyártási technológia létrehozás, módosítás

02

Egy termékhez akár több technológia csatolása

03

Technológiák anyagszükségletének vezetése

04

Technológiák anyagszükségletének vezetése

05

Műveletsor, előkészületi és gyártási idő feljegyzés

06

Automatikus beszerzési igény készítése, automatikus készlet mozgatás

07

Gyártás ütemezése a cég kapacitása alapján

08

Dolgozói feladatok rögzítése és követése

09

Gyártási státuszok figyelése

10

Gyártás elméleti időigényének összevetése a valós adatokkal

Munkabeosztás alapú projekttervezés

A termelés ütemezése csak úgy lehet hatékony, ha a rendszer figyelembe veszi az elérhető kapacitásokat – legyen az akár gépi, akár emberi. A SIMPLE-ben a munkabeosztás-nyilvántartó panel segítségével pontos tervet lehet készíteni a gyártás folyamatára, vezetni a dolgozók műszakjait, a szabadságokat, a táppénzeket illetve a fizetés nélküli szabadságokat is. Mert az átláthatóság a hatékonyság egyik alappillére!

Szállítólevelek és belső számlázás egy helyen

A SIMPLE termelésirányítási rendszer nem csak a gyártás végéig támogatja a termelést, hanem átláthatók vele az aktuális kiszállítandó mennyiségek is, valamint szállítólevelek készítésére is alkalmas. Beépített számlázó rendszerének köszönhetően pedig nincs szükség még egy szoftver használatára! Minden kezelhető egy felületen, a lehető legegyszerűbb módon.

"

A SIMPLE IPS rendszerrel többet adunk egy egyszerű szoftvernél

Egy olyan eszközt, ami a vezetők és a beosztottak mindennapjait is gördülékenyebbé teszi azzal, hogy magas szintű átláthatóságot, ellenőrizhetőséget és tervezhetőséget biztosít. 

Egy rendszert, aminek a használatához nem szükséges semmilyen komoly informatikai tudás, így a vállalat összes alkalmazottja egyszerűen beleszokhat a kezelésébe – pár óra, de maximum pár nap alatt. 

Folyamatos, teljesen ingyenes betanítást a rendszer bevezetésének egész ideje alatt. Munkatársaink ellátják partnereinket minden szükséges ismerettel, hogy a szoftvert az első perctől fogva probléma nélkül használhassák.

Helyszíni szemlét, aminek köszönhetően feltérképezhetjük a pillanatnyi gyártási folyamatokat, majd összehangolhatjuk a szoftver működésével, így biztosítva az egyedi igények maximális teljesülését.

Egy 3-6 hónapon belül használatba vehető eszközt, ami garantáltan felpörgeti a gyártás minden fázisát, a beszerzéstől kezdve a számlázásig.

Helyszíni szemlét, aminek köszönhetően feltérképezhetjük a pillanatnyi gyártási folyamatokat, majd összehangolhatjuk a szoftver működésével, így biztosítva az egyedi igények maximális teljesülését.

A gyártásban elhelyezett terminálokat, amik segítségével a dolgozók dokumentálhatják, éppen milyen munkafázisban tartanak. Ez értékes információkat szolgáltat a műszakvezetők és a felsővezetők számára arról, melyik folyamatnak mennyi a valós időigénye és azt egy-egy dolgozó hogyan teljesíti. A gyártási és időinformációk telefonos applikációval is rögzíthetők.

?

Integrálható más szoftverrel a SIMPLE IPS? Persze!

Ugyan termelésirányítási rendszerünkben van külön számlázási modul, ezt egyik partnerünknek sem kötelező használnia! Tudjuk, hogy minden cég igénye más, így lehetővé tettük, hogy szoftverünk ebben a tekintetben is alkalmazkodóképes legyen. A SIMPLE szinte bármilyen más rendszerrel integrálható!

?

Ha probléma merül fel, ki fog benne segíteni?

Mi nem hagyjuk magára egy partnerünket sem! Bármilyen probléma adódik, ügyfélszolgálatunk személyesen, e-mailen, telefonon és távoli asztalon keresztül is szívesen segít!

?

Ki és hogyan végzi el a karbantartási, fejlesztési feladatokat?

Az ügyfeleinkkel szoros és hosszútávú kapcsolatot ápolunk, így ezeket a feladatokat természetesen Mi végezzük el távoli asztal felhasználásával. Minden fejlesztés és karbantartás online történik.

?

Milyen garanciát kapnak a megrendelőink?

Fejlesztőink több tízéves gyártási tapasztalatait használtuk fel a fejlesztés során. Egy éves rendelkezésre állási garanciát biztosítunk minden partnerünknek, de egyedi megállapodás alapján további lehetőségek is elérhetők. Minden az igényektől függ!

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal!